Resultats de la cerca frase exacta: 7

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. tapes cantoneses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Assortiment de plats de la cuina cantonesa que se serveix en petites racions, com a aperitiu o bé com a àpat principal, generalment acompanyat de te. [...]
2. bastela
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís de pasta de full típic del Marroc, farcit tradicionalment de carn de colomí, ametlles i espècies, que se serveix empolsat de sucre i canyella, i que es menja com a plat principal. [...]
3. peu de tina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Quantitat de most amb ferments separada de la part principal, que es fa servir per a començar la fermentació. [...]
4. chirashi [ja]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tipus de sushi en què l'ingredient principal, habitualment el peix i les verdures, es col·loquen en un bol damunt d'una base d'arròs de sushi. [...]
5. greix de la llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Greix natural de la llet i component principal de la mantega. [...]
6. torró de massapà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Torró fluix l'ingredient principal del qual és el massapà, el qual es combina amb fruita confitada o altres ingredients o preparacions, com ara el praliné. [...]
7. bastela
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís de pasta bric, farcit tradicionalment de carn de colomí, ametlles i espècies, que se serveix empolsat de sucre i canyella, i que es menja com a plat principal. [...]